Wesa Reklam, Yeni Web Sitesi Yayınlandı!

Wesa Reklam, Yeni Web Sitesi Yayınlandı!

2012 yılında Reklam ve Aydınlatma sektöründe çıktığımız yola WESA REKLAM MİMARİ LED TEKNOLOJİLERİ İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ olarak devam ediyoruz.

WESA REKLAM A.Ş. Türkiye ve dünyada acık hava reklam ve aydınlatma sektörün deki Pazar payını en üstlere çıkararak ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapmak amacıyla çıktığı bu yolda çok kısa bir süre içinde reklam sektörün de üst sıralarda yerini almıştır.

Uluslararası MARKALARIN Türkiye distribütörlüğü ( ETSLED, CVSLED, CKSLED, SAMSUNG, CREE, EPISTAR, OSRAM, MOSO, MEANWELL, GENERAL ELEKTRIC, UNION, INTERONE , ile ürün çeşitliğimizi en üst seviyelere taşımaktayız.

WESA REKLAM A.Ş. Olarak sektörümüzde yer alan Kamu ve Kurumsal iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözüm odaklı çalışmalarımız devam etmektedir.

Firmamız yurt içi ve yurt dışı birçok led üretici firmanın çözüm ortağı olarak faaliyet göstermektedir.

WESA REKLAM A.Ş. olarak hedefimiz sektörümüzün ihtiyaçlarını ekonomik, yenilikçi, bilimsel ve teknoloji ile birleştirerek, Reklam ve Aydınlatma ürünlerimizi Türkiye'ye ve dünya hizmetine sunmak İthalat ve ihracat alanlarında kalite ve tedarik politikasından ödün vermeden, markasını temsil etmektir.

Reklamcılık, aydınlatma ve elektrik alanında tecrübeli ve deneyimli kadrosunu bünyesinde bulunduran WESA REKLAM A.Ş. Reklam ve Aydınlatma projelerini hayata geçirirken, Reklam ve Aydınlatma sektörünün tüm ihtiyaçlarını tespit ederek en ince ayrıntısına kadar iş ortaklarımıza destek olmaktadır.

WESA REKLAM A.Ş. nin Ürün çeşitliliği Açık hava reklamcılığı, Hastaneler, Oteller, Alışveriş merkezleri, Otomotiv ve diğer birçok sektörün aydınlatma ve tanıtım ihtiyaçlarını, yüksek ve kaliteli üretim kapasitesiyle, hızlı bir şekilde çözmeyi kendine görev edinmiştir.

En Son Haberler

WhatsApp